Samsung confirmă când vor fi disponibile funcțiile cu AI și pe celelalte dispozitive din România

By | February 22, 2024

Funcțiile bazate pe inteligență artificială lansate de Samsung odată cu seria S24 au stârnit destul de mult interes în rândul celor entuziasmați de tehnologie. Bineînțeles, toți utilizatorii de Samsung au fost curioși să afle când va ajunge AI-ul și pe dispozitivul lor.

Printre funcții se numără tastatura care îți permite să modifici mesajul cu ajutorul AI-ului (Chat Assist), traducerea automată a convorbirii telefonice în una din cele 13 limbi (Live Translate), interpretorul care traduce convorbirea live, Circle to Search sau funcția de generare contextuală a fundalului pentru fotografii pe care o puteți vedea în video de mai jos:

@90revo

O funcție cu AI pe S24 Ultra. #samsung #withgalaxy #s24 #s24ultra #galaxys24 #galaxys24ultra #samsungs24ultra #android #5pasidebine #smartphone #galaxyai #ai #genai #tech #revoblog @Samsung Romania

♬ original sound – Marius Vasilescu

Acum Samsung a trimis un comunicat oficial prin care confirmă care vor fi dispozitivele ce vor primi update la Galaxy AI și care va fi data la care vor primi update-ul. Funcțiile vor face parte din update-ul One UI 6.1 și vor ajunge pe următoarele serii de dispozitive: Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 și Tab S9.

Nu știu însă de ce nu primește update-ul și seria S22. Din moment ce S23 FE are chipset Exynos 2200 și seria S22 are același chipset, cred că limitarea nu vine de aici. De dragul utilizatorilor cu modele mai vechi, sper ca update-ul cu AI să fie disponibil în timp și pe telefoanele din generațiile anterioare. Să sperăm că e doar o întârziere.

Ca dată estimată la care va sosi update-ul, cei de la Samsung spun că acesta va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii martie. Bineînțeles, în funcție de operatorul de la care este cumpărat telefonul, este posibil să mai întârzie un pic.

În concluzie, în caz că nu aveți telefonul setat să facă update automat, verificați voi manual pe la sfârșit de martie dacă nu cumva a apărut update-ul.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: