Service-uri de evitat: Cars Tuning Service din Sector 6

By | September 27, 2018

Mai țineți minte povestea cu “computerul de ambient“? 🙂 Pe scurt, acum patru ani, Megane-ul familiei a fost lovit în spate și reparat la Cars Tuning Service din Sector 6. Băieții de acolo au devenit amuzanți în timp ce încercau să motiveze lipsa de profesionalism. În fine, pe devizul decontat de asigurare scria atunci, printre multe altele, “înlocuit hayon”.

Revin acum cu un mic follow-up. Săptămâna trecută Megane-ul a fost lovit din nou, tot în spate, tot staționat fiind. De data asta de un Range Rover cu putere mai mare de convingere. Așa că hayon-ul este acum destul de ondulat. Prilej cu care am observat că sub vopseaua de la hayon era plin de chit. În concluzie, cei de la Cars Tuning Service nu l-au înlocuit așa cum ar fi trebuit, ci l-au îndreptat pe cel vechi și l-au revopsit. Un mic caz de fraudă, cum s-ar zice.

În acest caz, deși nu este o problemă care merită trecută cu vederea, măcar nu este o găinărie care să-ți pună viața în pericol. Dar dacă acel element de caroserie avea rol de protecție în cazul unui accident, ar fi putut să fie mult mai grav. În locul celor care și-au reparat mașina acolo, aș lua-o acum la verificat, să nu care-cumva să-mi fi pus băieții vreun făcăleț în loc planetară.

Sau poate chitul ăla o fi tot de la computerul de ambient? 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Service-uri de evitat: Cars Tuning Service din Sector 6

 1. Dan

  Computerul dă ambient este o piesă dă rezistență – #rezist! Deci nu vă jucați cu astfel de piese! Poate că și clima este dată peste cap din cauza lui…#climatechange

  Reply
 2. Dragos

  http://carlotus.ro

  La fel am pățit și eu cu cei din link. După ce mi am reparat un mic accident la ei, la următorul accident în același loc, am văzut minunea: în loc sa repare aripa, au încărcat locul de chit și au dat cu vopsea peste. Numai profesioniști la ei

  Reply

Spune-ți și tu părerea: