Shaorma cu cheddar ar trebui interzisă…

By | May 1, 2024

Într-o zi aveam o mare poftă de shaorma de la Dristor. Am intrat să comand pe Tazz și am văzut că acum există în meniul lor și shaorma la lipie cu cheddar. M-am gândit: “Hmm, shaorma de la Dristor e bună, cheddar-ul e bun, ce poate fi greșit aici?”, așa că am comandat o lipie amestec.

Când a venit comanda primul lucru a fost să mă minunez de mărimea shaormei. Am ales “meniu mare” în ideea de a sări peste 50 de lei și de a nu plăti taxa de livrare. Cumva nu am realizat că “meniu mare” se referă și la o shorma mare, nu doar la porția de cartofi și băutură. Am scos așadar proiectilul din pachet, care se prezenta cam așa:

Am desfăcut ambalajul de carton și lucrurile păreau promițătoare:

Apoi am mușcat de câteva ori din ea și am fost dezamăgit. Nu îmi imaginam că “shaorma cu cheddar” înseamnă de fapt “shaorma cu cheddar și atât, fără niciun alt sos”. Toată compoziția avea un gust dulceag constant. Practic nu se simțea decât gustul acelui sos de cheddar. Dacă vă vine să credeți, în timp ce mâncam din ea am ajuns să mă bucur când mai dădeam de câte o bucată de pătrunjel care mai modifica un pic gustul. Eu, care nu suport pătrunjelul.

Am terminat-o și am rămas în continuare cu pofta de shaorma de la Dristor nesatisfăcută. Parcă am mâncat altceva.

În fine, ideea este că unele lucruri nu ar trebui combinate. În cazul de față sosul acela de cheddar nu este o idee deloc bună într-o shaorma, iar eu scriu această postare pe principiul “am încercat eu ca să nu fiți voi nevoiți s-o faceți…”.

Ocazie cu care vă anunț că o să mă apuc din nou să scriu despre mâncare, că am slăbit vreo 10 kg de când nu m-am mai “sacrificat” pentru articole pe blog 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Shaorma cu cheddar ar trebui interzisă…

  1. Alex

    Aștept articolele de meal prep.
    Ingrediente, gramaj, diversificat, cheap and fast to make ????

    Reply

Spune-ți și tu părerea: