Cupra Formentor Facelift 2024 reușește cumva să fie și mai frumoasă…

By | May 2, 2024

V-am mai spus că-mi place Cupra Formentor. Pe de-o parte îmi pare rău că n-am cumpărat-o în 2021, când era 26k, pentru că acum i-a crescut agresiv prețul. Pe de altă parte … butoane capacitive, sistem de infotainment făcut de specialiștii din grupul la VAG (se mai blochează din când în când), plus motoarele cam meh din grupul VAG, fără full hibrid șamd.

Însă imediat cum văd una pe stradă, parcă design-ul mă face să uit complet de restul. Parcă emoționalul câștigă în fața rațiunii. Este o mașină foarte frumoasă și cred că designerii de la Cupra sunt niște supraoameni dacă reușesc să facă chiar și un ID.3 să arate sportiv.

De fiecare dată când îmi place așa o mașină, aștept cu nerăbdare facelift-ul, să văd cum reușesc designerii să îmbunătățească design-ul a ceva ce eu deja consider frumos. La Tucson de exemplu mi se pare că au greșit-o. Însă Cupra Formentor Facelift 2024 este ce trebuie:

Din față acest nou bot de rechin o face să pară și mai modernă și mai agresivă.

Din spate îmi place cum au integrat logo-ul Cupra în stopuri.

La interior… eh, la interior tot n-are butoane fizice pentru volum și temperatură. Dar are sistem audio Sennheiser. Și poate cine știe, au rezolvat și problemele de soft. Comunicatul menționează ceva de un sistem infotainment de generație nouă.

Ca motorizări tot n-au introdus un full hibrid, dar au băgat un TSI de 333 CP și un Plugin Hybrid nou, de 272 CP.

Frumoasă mașină.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Cupra Formentor Facelift 2024 reușește cumva să fie și mai frumoasă…

  1. Alin

    Arata mai trist din fata :(.
    O sa apara si un mildhybrid pe 1.5(asa am auzit pe la gtt). Ca si posesor de formentor(2.0 190hp) iti zic ca probleme de soft au disparut dupa versiunea 1940. La mine cea mai grava problema e plafoniera care controleaza trapa. Pur si simplu uneori merge, alteori nu :))

    Reply
    1. Revo Post author

      Au deja mildhybrid. Eu un full hybrid mi-aș fi dorit.
      Mă bucur mult că au rezolvat problemele de soft! S-o stăpânești sănătos! Așa era și normal, să le rezolve. Când m-am documentat la început și am văzut aceste probleme, parcă nu mi-a venit să dau 30k pe o mașină în speranța că “poate” se rezolvă problemele. Am stat pe gânduri, am amânat, m-am luat cu altele, s-a dus rabla și uite așa am ajuns să n-o mai cumpărăm.

Spune-ți și tu părerea: