Am descoperit un show de travel & cooking care este un fel de Top Gear cu mâncare

By | April 17, 2022

Practic am râs cu lacrimi la fiecare episod la care ne-am uitat.

Nici nu știu cum să-l descriu. Nu este neapărat un show despre travel în adevăratul sens al cuvântului, că în primul sezon nu sunt decât trei episoade, în care cei trei nebuni nu vizitează decât Italia, Franța și Scoția.

Nu este nici un show despre mâncare, că deși oamenii ăștia gătesc episod de episod, nu prea înveți nimic despre cum să prepari ce prepară ei acolo.

Din această cauză zic că e un fel de Top Gear (sau Grand Tour), în care deși sunt multe mașini, nu e neapărat un show despre mașini, ci sunt 3 nebuni care se dau în spectacol.

Așa și aici. Este un show de entertainment, iar protagoniști sunt Gordon Ramsay, Fred Sirieix și un anume Gino D’Acampo. Pe Gordon îl știți, pe Fred l-am văzut în Million Pound Menu pe Netflix și mi s-a părut un tip amuzant cu accentul lui franțuzesc. Gino nu știu de unde a apărut, dar este italianul tipic. Adică sărit de pe fix. Gălăgios, agitat, copilăros și vulgar.

Show-ul se numește Gordon, Gino and Fred’s Road Trip și îl găsiți pe HBO Max. După cum spuneam, în primul sezon sunt trei episoade în care cei trei se plimbă pe la fiecare dintre ei pe acasă. În al doilea sezon văd că-s mai multe și am văzut episoade filmate în Maroc și Statele Unite.

Se pare că o parte din scene sunt și pe YouTube:

N-am mai râs așa de mult de la special-ul Grand Tour cu “Carnage a trois”. D-abia aștept să văd sezonul doi de la road tripul ăsta! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: