Oferta Orange Love pentru fibră + TV + mobil mi se pare foarte bună

By | April 18, 2022

Eu am abonament de mobil de la un operator și TV + fibră de la altul. La mobil plătesc 50 de lei pentru un abonament care îmi oferă totul nelimitat și 7.5 GB trafic de date. La cablu și internet plătim cam 80 de lei pentru toate canalele TV și viteză de 500 Mbps. În total 130 lei. Nu mi se pare mult.

Sau nu mi se părea mult. Până când am aruncat ochii pe oferta Orange Love.

Ce este Orange Love?

Este prima ofertă comună de servicii fix-mobil de când Orange România a cumpărat pachetul majoritar din acțiunile Telekom Romania Communications. Practic e o ofertă prin care ei încearcă să te convingă să te duci la Orange cu toate serviciile. Sau cu aproape toate, că există și această variantă.

Dacă aș trece la Orange Love și aș vrea doar cablu și fibră, aș plăti 42 de lei. Adică la jumătate față de ce plătesc acum. Și aș primi:

  • 130 de canale TV – dintre care 38 HD și Orange Sport 3 și 4, cu competiții precum Champions League, WRC și cel mai important pentru mine: NBA!
  • HBO și HBO Max gratuite timp de 12 luni;
  • un router cu WiFi 6 cadou;
  • un voucher de până la 100 € reducere la device-uri – dar asta doar dacă aș fi deja abonat Orange – Yoxo nu cred că se pune 🙁

Dacă aş vrea telefonie mobilă + cablu + fibră așa cum am acum, dar de la un singur operator, aș plăti 73 de lei pe lună timp de 6 luni și apoi 84 de lei pe lună. Practic aproape pe jumătate mai ieftin în primele luni decât plătesc în prezent. Și cu 20 GB date mobile în loc de 7.5 GB.

Sau altfel spus, cu banii pe care îi dau eu acum pe cele trei servicii aș putea să cumpăr cel mai scump serviciu de la Orange, să am și mai multe beneficii incluse și să mai rămân și cu bani. Aș avea viteză de 1.8 Gbps, care din câte știu eu este o premieră la nivel național și este practic cea mai rapidă viteză de internet disponibilă în momentul de față în România. Vorbesc despre pachetul de mai jos.

Oferta mi se pare bună pentru oricine.

Singura problemă care m-ar putea împiedica să trec pe Orange Love dacă nu aș sta în București ar fi acoperirea. Însă Orange are și variantă de pachet cu internet fix prin 4G, în caz că fibra “clasică” nu ajunge. Iar cu 4G ajung la 98.31% din populație, deci este aproape imposibil să nu aibă acoperire în zona ta. Și cred că dacă aș vrea să am internet fix prin 4G de la cineva, de la Orange aș vrea. Au cele mai bune viteze conform ANCOM și Ookla.

Iar dacă aș face trecerea pentru ceva, cel mai mult aș face-o pentru customer service. Efectiv toate interacțiunile pe care le-am avut cu Orange până acum pe partea de customer service (inclusiv un telefon dus în service-ul lor) au fost foarte ok.

Mai studiez. But I might just do it.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Oferta Orange Love pentru fibră + TV + mobil mi se pare foarte bună

  1. vlad

    Eu dau 8 eur / 40 lei la Orange pentru mobil
    – internet national nelimitat
    – 50 GB net nat (una din cele 2 e bonus de ziua mea)
    – internet in SEE 5.38 GB
    – minute si sms roam SEE nelimitat
    – 400 min intl UE

    La RDS 90 lei pentru
    – internet de 1 Gb/s
    – cablu tv + pachet HBO + digi film – vreo 200 canale in total, unde am Champions League pe digi sport si look sport, la fel si F1

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, se pare că eu primesc prea puţine beneficii raportat la ce plătesc pe mobil. De fapt, se pare că şi la internetul fix stau cam prost, dacă plătesc 80 lei pentru 500 Mbps. Că de canale TV nu-mi pasă aşa de mult.
      Oricum mă uitam la Digi şi am văzut că mai bine de un sfert din alea 200 de posturi sunt de fapt acelaşi post trecut în varianta normală şi HD + cele 10 Digi sport-uri normal/HD. Realist, tot pe la 130-150 de canale sunt şi ei.

    2. SirNeo

      Te contrazic cu cea mai rapida viteza acei 1.8 Gbps
      Digi are in Bucuresti abonamente 10Gbps

    3. Revo Post author

      Hehe, ia încearcă să îți pui 10Gbps de la Digi, să vedem dacă poți ? E pe principiul: “facem contractul și venim noi cândva, când va fi disponibil la dumneavoastră în zonă”.

  2. Ovidiu

    Mi se pare cam mult. Pentru televiziune (HBO inclus) + fibra 1000 Mbps dau 75 Lei iar pentru mobil nelimitat + 20 GB dau 14,5 Lei.

    Reply
  3. Adi

    Din ce spuneai primești doar Orange sport 3 și 4? Nu sunt 1 și 2? Sau e o greșeală?
    Știu ca Orange sport, fost Telekom sport, are aproape toate competițiile importante. M-ar interesa oferta pentru ca știu că au comentatori mai buni decât Digi.Nu mai suport Gigi Becali. Dar fără Orange sport 1 și 2…

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu, sunt și ele acolo, dar în alte pachete. În pachetul ales de mine drept exemplu nu sunt Orange Sport 1 și 2, decât 3 și 4.

Spune-ți și tu părerea: