Pe site-ul Tesla a apărut adresa primului magazin din România și prețurile prin programul Rabla 2021

By | May 14, 2021

Wow! Tesla chiar are planuri serioase în România. Așadar se confirmă ce spuneam acum ceva timp în articolul de aici. De când am scris acel articol au apărut deja două superchargere: unul în Timișoara și unul în parcarea subterană de la Promenada. Sunt confirmate încă trei, în Sibiu, Pitești și Constanța. Nu știu ce s-a întâmplat în schimb cu cele din Craiova și Brăila, despre care existau zvonuri.

tesla superchargere românia

Între timp, pe site-ul tesla.com a apărut și informația pe care o așteptau toți pasionații de mașini electrice. Tesla va deschide într-adevăr un Pop Up Store în România. Adresa? Drum rolls…

Ta-daaam!

magazin tesla românia

Așadar acum are logică și instalarea acelui supercharger în parcarea Promenada. Dacă dați click aici, ajungeți la pagina de mai sus, care arată adresa. Adresa magazinului nu apare însă dacă accesați lista cu magazinele Tesla din toată lumea. Probabil mai întâi au pregătit pagina aceasta și în curând urmează să o pună și acolo.

Pop up store-urile sunt de regulă destul de limitate ca spațiu. Veți găsi acolo expuse 1 sau cel mult două mașini electrice, și consultanți de vânzări. La această adresă puteți solicita un test drive. Acesta este conceptul care le-a permis celor de la Tesla să se extindă rapid, spre deosebire de ceilalți producători, care au ditamai dealership-urile.

Această veste nu poate să însemne decât vești bune pentru cei care vor o mașină electrică. De acum vor putea cumpăra o Tesla subvenționată direct prin echotichet. Pe lângă asta, livrarea se va face direct în România și probabil că în cele din urmă va exista și un service aici.

UPDATE: Am primit și un comunicat oficial. Se pare că Model 3 este deja expus în Promenada. Service-ul din București se va deschide în cursul acestui an. Până atunci există un Service Mobil care va acoperi nevoile clienților.

În configurator au apărut deja prețurile și o informație conform căreia Tesla este in curs de validare in programul Rabla 2021.

tesla rabla 2021

De altfel, au fost activate inclusiv opțiunile legate de finanțare.

Plata în leasing pentru Model 3 pornește de la 400 de euro și este disponibilă prin Raiffeisen. Cursul de schimb este chiar bunicel 🙂

tesla romania leasing

Mașinile vor fi livrate în al patrulea trimestru al acestui an.

În concluzie, cred că putem spune în mod oficial că Tesla a ajuns în România 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: