Top restaurante din București (și țară) cu cele mai multe comenzi pe Tazz

By | January 5, 2023

Tazz a trimis un mare infografic legat de topul restaurantelor cu cele mai multe comenzi de pe Tazz, cele mai comandate preparate, cel mai mare nr. de comenzi per client, cel mai mare bacșiș dar și alte obiceiuri de consum. Mi-a plăcut și am zis să-l pun și aici.

Iată topul celor mai comandate produse:

  1. Sos de usturoi – bănuiesc că cel de la KFC?
  2. Cheeseburger – de la Mc?
  3. Piatto Kebab Curcan
  4. Lipie pui – Dristor FTW!
  5. Meniu 5 Chicken Crispy – aici am contribuit și noi la top 🙂
  6. Noodle Pack Crispy – cred că am comandat și noi o porție
  7. Sos Nacho Cheese – oare o fi cel de la Cartofisserie? Că acela îmi place și mie

Nu știu în schimb ce-i acel Piatto Kebab Curcan. Ați comandat? Cine îl livrează?

În București cele mai multe comenzi s-au dat de la:

1. Dristor Kebab Delivery
2. Shaormeria Băneasa
3. B3ton Restobar
4. Mesopotamia
5. Nikos Greek Taverna

Pot să înțeleg că Dristor e pe locul 1. Și mie îmi place, pentru că mi se pare cea mai “apropiată de adevăr” shaormă, cu gustul acela de acum 20 de ani. Also, sunt singurii care au și mujdei pe care ți-l pot pune în shaorma. Plus că bagheta de pui ține bine de foame dacă asta urmărești.

Culmea este că deși stau lângă Shaormeria Băneasa, nu am încercat niciodată shaorma de la ei. Am auzit însă păreri împărțite, inclusiv de la aceleași persoane care au comandat de mai multe ori. O voi încerca în 2023.

Sunt uimit că B3ton, Mesopotamia și Nikos sunt atât de sus în top. Ați comandat ceva de la ei? Dacă da, ce e bun? Ca să încerc și eu. De B3ton m-am ferit întotdeauna din cauza numelui, nu știu de ce. Mi se pare numele ales de un puștan care acum se apucă de C.S. 1.6.

Practic din acest top 5, posibil să fi comandat o singură dată de la Dristor, în rest nimic de acolo. Topul meu este aici. Iată și topul din celelalte orașe:

Referitor la numărul de comenzi per client, cuiva din Cluj i-a plăcut foarte mult un anume șnițel de pui. Sau poate a făcut nunta și a comandat pe Tazz pentru toți invitații, nu știu.

Legat de orele de livrare, iată dovada clară că Shaorma merge cel mai bine după ora 22:

Și acum să trecem la lucruri serioase. Băieți, iată rețeta pentru succes. Big King de Valentine’s Day și Maxi McChiken de 8 martie. N-aveți cum să dați greș cu asta. Keep it classy.

Ca valoare a comenzilor, cea mai scumpă comandă individuală a fost de 1.442 lei, iar cea mai scumpă comandă de grup a fost de 4,138 lei. Bănuiesc că cei 200 de lei bacșiș au fost la una dintre aceste două comenzi.

În rest, pare că bucureștenii sunt campioni la fast food, iar clujenii și timișorenii preferă să comande chestii dulci.

Atlfel, voi de unde comandați de obicei? Că mie mereu mi se pare că sunt în pană de idei când mi-e foame și deschid aplicația.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Top restaurante din București (și țară) cu cele mai multe comenzi pe Tazz

  1. Dragos

    Hmm.. mi-ai facut pofta de shaorma de la Dristor. In weekend mananc si eu cu sotia. Cred ca nu am mai luat de la ei din 2019. Ne-am mai facut pofta de turcesc cu dil de Kalif (este si usor de ajuns cu metroul la Iancului sa iau)

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, e bun și Calif dar e alt gust. Iar în ultimul timp nu prea mi-au mai ieșit în cale.

  2. Cristina Noja

    Cand compari Dristor cu Calif e ca si cum compari Volkswagen cu Ferrari. Dristor e volum si calitate decenta si constanta. Calif e gust oriental desavarsit, nisa pentru cei ce vor calitate.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: