Un an de revoblog.ro – Mulțumesc!

By | November 1, 2013

După doi ani de scris pe WordPress, pe 1 noiembrie anul trecut am făcut mutarea pe .ro. N-am avut un plan elaborat pentru noul blog. Am vrut să scriu cât mai multe articole folositoare și cât mai puține “rant-uri”. M-am gândit că de certuri este sătulă toată lumea.

Nu mi-am imaginat însă că o să “ies în lume” din primul an. Întotdeauna m-am imaginat scriind de la mine de acasă, din dormitor. Nu mă așteptam să-i intâlnesc așa deja repede pe toți cei pe care îi citesc. Din fericire am fost la câteva evenimente online și m-am simțit foarte bine alături de oameni uniți de aceeași pasiune.

Am totuși o problemă. Nu mă pricep încă foarte bine să mă prezint. Nu știu de ce, poate din exces de politețe. Când intru într-o cameră prefer să mă așez cuminte la locul meu decât să mă duc să-i opresc pe toți ceilalți din ceea ce fac și să le spun “Salut, eu sunt Marius!”. Așa că m-am decis ca în acest articol m-am decis să vă spun ce am făcut și pe unde am fost:

  • Primul produs primit la teste – Maguay MyWay U1402i. Nici acum nu pot să îmi dau seama cum de au avut încredere în mine cei de la Maguay. Dar le mulțumesc!
  • Blogger’s Lan Party 2 – Prima întâlnire cu oameni din online. Am fost cam crispat, abia pe la jumătatea serii am deschis și eu gura.
  • Am fost la lansarea Vodafone RED inițial ca spectator. Apoi m-am gândit că ar ieși un articol bun pentru blog. Acolo am pus pentru prima dată mâna pe un comunicat de presă. Am rezistat tentației de a-i da copy paste pe blog.
  • Blogger’s Lan Party 3 – E atât de mișto la #blp încât m-aș duce chiar dacă Toma l-ar organiza într-o cârciumă de la capătul pământului.
  • Am devenit ambasador ZorileStore în urma unei participări solitare la un concurs pe un site de advertoriale. Mi-a plăcut parteneriatul cu ZorileStore. Cred că dacă eram în locul lor, mă puneam mai serios la treabă 😀
  • Am fost la Raliul Sibiului, tot via ZorileStore. Trebuie să mergeți cel puțin o dată în viată la Sibiu pentru raliul ăsta. E fenomenal.
  • M-am jucat la Dreamhack, la invitația Romtelecom. Deh, nu m-am dus anul trecut când era lângă blocul meu, m-am dus acum la Sala Polivalentă.
  • Am participat la relansarea McMici.

Acum că v-ați convins că sunt om serios, dacă mă recunoașteți de la vreunul din evenimente și vreți să mai vorbim, folosiți cu încredere pagina de contact. Sunt foarte prietenos pe facebook 🙂

primul_an

În încheiere aș vrea să vă mulțumesc. În primul rând celor care mă citiți. Nici nu știți ce satisfacție am când mă întâlnesc o persoană pe care nu o cunosc și îmi spune “aah, tu scrii pe revoblog, nu?”.

Şi nu în ultimul rând unor oameni care m-au ajutat până acum:

  • Toma – care a fost gateway-ul către toate cunoștințele pe care mi le-am făcut în online. BLP-ul ăla m-a ajutat mult.
  • Radu – care mi-a dat întotdeauna sfaturi bune și mi-a arătat la ce uși să bat când vreau să obțin o informație.
  • Ionuț – care stă cu mine în cartier și mă ține de vorbă până ajung acasă.
  • Bogdan – care m-a recomandat când a venit vorba de evenimente online.
  • Cristi – pentru Webstock și pentru că se străduiește întotdeauna să facă PR pentru blogosferă.
  • Ştefan – care nu s-a sfiit să împartă cu mine un e-mail de contact.
  • Refu – care s-a oferit să mă ajute cu o temă de WordPress care sper să îmbrace în curând blogul.

Mariciu, Hoinaru, Pandutzu, Laur Buică sunt și ei băieți de treabă. Cu siguranță mai sunt și alții care îmi scapă acum și pe care mi-i voi aminti după ce dau publish la articol.

Update: Uitasem tocmai persoana care mă ajută cel mai mult. Mulțumesc Alice pentru că ai răbdare să-mi citești toate articolele înainte să le public și pentru că îmi arăți unde greșesc. Mulțumesc din nou! Mulțumesc!

În concluzie pot să spun că în primul an doar am zgâriat suprafața în online. M-am simțit bine până acum și vreau să continui ceea ce fac. Nu am întâlnit oameni care să îmi pună piedici, ba din contră: oameni care m-au ajutat total dezinteresat.

 

Vă mulțumesc!

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Un an de revoblog.ro – Mulțumesc!

    1. revo Post author

      Eh, poker face 😀 . La ultimul blp nu am avut stres. La 2 a studiat in prima parte, abia apoi am inceput sa vorbesc.

Spune-ți și tu părerea: