Xiaomi Store se deschide mâine în Sun Plaza. Iată ofertele de lansare și ce produse găsiți în magazin

By | August 27, 2021

Mâine, 28 august la ora 11, se deschide oficial un magazin Xiaomi Store în Sun Plaza. Vor avea diverse cadouri pentru primii 100 de clienți, tombole și reduceri destul de mari la un număr limitat de produse. Am fost și eu la deschiderea “neoficială”, așa că am făcut o fotografie la pliantul cu ofertele de lansare.

Magazinul este la etajul 1 și are vreo … 60-70 mp? Așa că mă aștept să fie buluceală la deschidere. Probabil se vor bate niște copii să ajungă primii la casă pentru a primi un cadou surpriză.

În interior găsiți majoritatea produselor populare din ecosistemul Xiaomi. Sunt pe mese toate telefoanele comercializate în mod oficial, au zonă de Smart Home cu roboți de aspirare, purificatoare, zonă cu routere, televizoare, powerbank-uri, căști Bluetooth, boxe, becuri, trotinete, smartwatch-uri și brățări. Da, au chiar și o zonă cu … prosoape și pixuri. Restul produselor le vedeți în imaginile de mai jos:

Prețurile mi s-au părut în medie cu ce se găsește la eMAG sau online, pe magazinul Xiaomi oficial, Mi Home. De exemplu acești senzori i-am luat de pe eMAG la pachet de 3 cu 80 de lei (transport inclus) prin noiembrie anul trecut. Acum în magazin era 30 de lei o bucată. Pare mai degrabă un magazin în care persoane în necunoștință de cauză intră ca să ia contact cu produsele Xiaomi sau în care persoanele care știu de Xiaomi pot intra să descopere produse noi.

Asta am făcut și eu. Am văzut acolo o tabletă interesantă cu 80 de lei. Are un display și un stylus. Are o singură funcție: scrii sau desenezi pe ea cu stylus-ul, iar apoi apeși pe un buton central pentru a șterge totul. Era o jucărie similară pe vremea când eram eu mic. Am mai văzut și un mini-router care arăta foarte bine și părea că poate fi ascuns oriunde și un ceas cu Google Assistant, ceva în genul Nest Hub. Bună ideea, dar cred că prefer să dau 100 lei în plus ca să știe doar Google ce vorbesc eu prin casă, nu și Xiaomi.

Magazinul din Sun Plaza nu-i operat direct de Xiaomi ci de unul dintre distribuitori. Altul față de cel din Mega Mall, așa că verificați întotdeauna prețurile în ambele părți când vreți să cumpărați ceva.

Și în încheiere, wanna hear something funny? Xiaomi a dat o grămadă de bani cândva anul acesta pe redesenarea logo-ului “Mi”. Au avut o conferință de presă în care un japonez a vorbit timp de o oră despre cât de mult s-a lucrat la noul logo. Marea diferență? Pătratul “noului” logo e doar un pic mai rotunjit. Adică nu te-ai prinde dacă nu ai ști că acela este “logo-ul nou”. Am văzut că inclusiv magazinul are deasupra logo-ul Mi. Bun, și acum partea cu adevărat amuzantă. Alaltă-ieri Xiaomi a anunțat că renunță complet la linia de produse “Mi”. De ce? Pentru că … “Această schimbare va unifica prezența mărcii la nivel global și va elimina diferența de percepție dintre brand și produsele sale.

xiaomi store sun plaza

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Xiaomi Store se deschide mâine în Sun Plaza. Iată ofertele de lansare și ce produse găsiți în magazin

Spune-ți și tu părerea: