Dacia Jogger va fi denumirea noului model de 7 locuri + a fost anunțată data de lansare

By | August 30, 2021

Breaking News cum s-ar zice. Noul model de 7 locuri de la Dacia se va numi Jogger. Va fi prezentat digital pe 3 septembrie și live la Munchen pe 6 septembrie, deci d-abia aștept să îl văd.

 

Dacia spune că “Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.

 

dacia jogger suvUPDATE: I’m afraid I’ve made a terrible mistake! Când a venit comunicatul de la Dacia am citit “vehicul de 7 locuri” și am sărit imediat cu gândul că noul model va fi SUV-ul de serie făcut după conceptul Bigster. Nu este așa, așa că am modificat aproape în întregime articolul. Bigster (sau cum se va numi) se va lansa abia în 2025. Jogger va fi prezentat live pe 6 septembrie, va fi disponibil în variante de 5 sau 7 locuri și este un model care să ia locul MCV-ului. Așa se justifică și mai bine numele modelului, având în vedere că va fi un vehicul de familie. În loc să fie orientat ca MCV-ul, pentru meșteri care vor să țină toate trusele de scule în portbagaj, Jogger va fi orientat către familii care vor să facă o drumeție pe munte și au nevoie de 7 locuri sau de 5 și un portbagaj mare unde să pună cortul 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Dacia Jogger va fi denumirea noului model de 7 locuri + a fost anunțată data de lansare

  1. Andrei

    Bisgter ?! Poate Bigster voiai sa zici.Jogger….bine ca nu i-au zis Jocker. Apropo de Dacia ce se mai aude de comanda la Spring ?

    Reply
    1. Revo Post author

      Era un typo, l-am corectat. Merci!

      Legat de Spring … am dat avansul pe 20 mai și de atunci comanda e în pom. Dealerul îmi spune că va ajunge “la începutul lui noiembrie”. Nici nu l-am stresat din săptămână în săptămână cu mailuri, dar nici nu prea pun bază pe ce spune.

Spune-ți și tu părerea: