Astăzi puteți comanda burgerul câștigător Burgerfest 2022 prin Tazz (eu l-am gustat deja)

By | May 26, 2022

Ca un followup la acest articol, am fost și duminică la Burgerfest 2022 și am mai mâncat doi burgeri. Și după ce i-am mâncat noi, juriul a decis să îi premieze pe aceia cu locul 1 și locul 2. Iar acei burgeri sunt Jim Kon de la Burgervan și Kofte Burger de la Circus Pub.

Kofte Burger de la Circus Pub a fost inedit. Probabil că nu l-aș fi încerca dacă nu ar fi venit de la Circus Pub, care au ieșit pe locurile 1 și 2 vreo 4 ani la rând la Burger Fest. Kofte este o chiftea orientală, iar varianta făcută de cei de la Circus era cu amestec de carne de vită cu carne de oaie. A venit cu cartofi noi foarte bine făcuți și cu un mic ardei murat deasupra. În esență puține ingrediente, dar bine alese: o salată, niște castraveți murați, un sos de burger foarte bun și atât.

Jim Kon de la Burgervan a fost la polul opus. Un burger cu ingrediente mai multe și mai sofisticate. Carne de vită Black Angus asezonată cu măduvă și sos de soia, cheddar, kimchi cu miere și susan, piept de porc gătit sous vide și apoi gratinat cu bulgogi și maioneză de avocado cu lime cu coriandru. Iar acest burger a luat locul 1. Iată-l în poză:

Mi s-a părut exact așa cum ar trebui să fie un burger și aș fi putut să pariez că va fi pe podium. Carnea de vită a fost medium, cheddar-ul bine topit, pieptul de porc a fost crunchy, kimchi-ul nu a fost atât de picant încât să acapareze tot gustul și să nu mai simți celelalte ingrediente.

A fost făcut chiar de tipul din poza de mai jos și pot să confirm că tipul era la fel de mare și burgerul la fel de mic în mâna lui. Pe principiul “never trust a skinny cook“.

Anyways! Pentru că știu că vă plac burgerii, m-am gândit să vă anunț că de azi până pe 29 mai poate fi comandat prin Tazz la oricare din locațiile de delivery de la Burgervan (cel din Vitan, Home și Bistro). Dacă nu vreți prin delivery, îl veți găsi în ultimele două locații. Eu în locul vostru, dacă aș avea drum prin zonă, l-aș lua din restaurant, ca să mă asigur că îl primesc exact așa cum trebuie. Că dacă ajunge rece și trebuie încălzit, probabil își mai schimbă un pic gustul.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: