Bravo, Samsung România!

By | December 22, 2021

În martie, Samsung a lansat noile TV-uri NEO QLED cu ambalaje reciclabile și telecomandă care se încarcă de la lumina solară. Au trimis atunci un comunicat în care au spus că vor planta un copăcel în numele meu (și al multor altora, evident).  Eu le-am dat un reply cu tradiționalul … “pictures or it didn’t happen!“. Nu pentru că nu aveam încredere că nu vor planta pomii, ci pentru că am auzit de mai multe ori acest “vom planta un pom pentru tine”, dar am realizat că niciodată nu am făcut și chasing pe subiect, să văd și eu cum arată copăcelul respectiv, unde e plantat, dacă e plantat bine, dacă e fericit, cum îl cheamă, chestii d-astea.

Cei de la Samsung au spus că nu au încă o fotografie, iar eu le-am spus că dacă îmi trimit fotografia, o să-mi dau jos pălăria în fața lor și o să-i laud. A rămas că “we have a deal!“.

Au trecut câteva luni și am uitat complet despre asta. Până când zilele trecute (ok, more like weeks) mă trezesc cu un email în inbox, denumit “Goal achieved: Samsung Neo Forest“.

L-am deschis și conținea poze cu pomișorii și mai multe informații despre noua pădure. Au fost plantați alături de asociația MaiMultVerde, în județul Giurgiu, în “prima pădure comunitară din România“.

Iată pozele:

În concluzie, n-am ce altceva să zic decât jos pălăria și Bravo Samsung. Me happy! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Bravo, Samsung România!

  1. vlad

    Care e copacelul tau ?
    Credeam ca se va vedea pe o panglica de aia cui apartine.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: