Am mâncat cele mai picante aripioare + tacos și loaded nachos buni

By | May 26, 2023

Recent am mâncat ceva tex-mex foarte bun. Și culmea este că am comandat de la un restaurant care nici măcar nu se marketează ca fiind mexican ci… burgerican? Am văzut o reducere pe Bolt Food la Burgerati, la ceea ce se numește “Mexican Spicy Combo”. Meniul este pentru două persoane și este compus din 4 aripioare picante, 4 tacos din două sortimente diferite, o porție de nachos cu carne de vită, roșii și jalapeno deasupra, două sosuri diferite și două doze de Pepsi. Pentru 60 de lei mi se pare un preț foarte bun.

Dacă veți comanda acest meniu, vă recomand să începeți să mâncați tacos mai întâi, pentru că sunt cei mai puțini picanți. Altfel, dacă începeți direct cu aripioarele picante, probabil nu veți mai simți gustul celorlalte preparate. În general cam așa ar trebui să faceți când aveți la o masă și mâncare picantă și mâncare nepicantă.

Iată cum arată cei 4 tacos:

Sunt genul din care muști de două ori și îi dai gata. Doi dintre ei sunt cam banali și au în interior o bucată prăjită de pui în stilul crispy strip. Pe aceștia doi recomand să-i înmuiați în sosul alb care vine la pachet, pentru că vor căpăta un gust și mai bun. Ceilalți doi, care au deja sosul alb deasupra au bucățele mici de pui foarte bine condimentate și sunt foarte gustoși.

Iată și porția generoasă de loaded nachos:

Dacă vă temeți de prea multă iuțenie, puteți da feliile de jalapenos la o parte și veți observa că bucățelele de vită sunt un pic dulci, probabil ca să balanseze gustul per total. Sunt foarte buni și aceștia, însă dacă vreți să-i îmbunătățiți, puteți adăuga un pic de cheddar ras pe deasupra.

Oricum, porția e foarte mare și de regulă nu o putem termina ci mai lăsăm jumătate în frigider pentru a doua zi. Dezavantajul este că dacă nu sunt mâncați pe loc, nachosii se umezesc.

Și în final, cele mai picante aripioare din Univers:

Acel sos portocaliu în care sunt acoperite aproape că îți face limba să amorțească. Totuși, nu acoperă complet gustul puiului prăjit, ceea ce este un lucru bun. Oricum, să aveți un pahar de apă, Pepsi de la pachet sau bere prin apropiere. Prima dată când le-am mâncat, aproape că am dat un shot cu o sticlă de bere de 0.33. Dacă sunteți amatori de senzații tari și vi se pare că majoritatea mâncării “picantă” este făcută pentru normies, atunci merită să le încercați.

Spuneam că în meniu sunt incluse și două sosuri diferite. Unul dintre ele este cel alb, pe bază de usturoi. Cel de-al doilea este cel portocaliu super-picant. Dacă vi se pare că ceva nu este destul de picant în viața voastră, puteți adăuga un pic din acel sos. Eu am reușit să mănânc cu greu jumătate de cutiuță. Îl mai am și acum în frigider.

În concluzie, dacă cei de la Burgerati livrează în zona voastră, să încercați acest pachet. Au -40% reducere destul de frecvent, așa că așteptați până când acest Mexican Spicy Combo ajunge pe la 60 lei. Mai au și alte pachete, inclusiv unul mai mare, cu burgeri, cartofi și inele de ceapă, la 75 lei (cu reducere), însă nouă cel mexican ni se pare cea mai bună combinație.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Am mâncat cele mai picante aripioare + tacos și loaded nachos buni

  1. Andrei

    Daca tot discutam de aripioare, am 2 preferate in top, banale si sa dispozitia oricui:
    -Popeye’s- Foarte fragede si gustoase, insa a doua zi am regretat. Cumva faptul ca-s marinate nu imi prieste, dar merita sacrificiul pentru ca-s super bune.
    -Pungile cu aripioare de la Edenia. Sunt doua sortimente. Cele marinate nu-mi plac, insa cele pane sunt super bune si picante.

    Reply
  2. Kidu

    Hai ca mai facut curios 🙂 imi place mancarea mexicana asa ca “let’s try it!”

    Reply

Spune-ți și tu părerea: