Chicken Slaw Sandwich de la Popeyes este foarte bun

By | December 11, 2022

Popeyes a avut o idee bună. Să pună într-un sandwich acea salată coleslaw pe care o primești separat. Au pus-o în el și i-au zis “Chicken Slaw Sandwich”. L-au făcut în două variante: picant și nepicant. Am luat și eu varianta picantă, alată de o porție de Cajun fries și un sos Nola, că data trecută am uitat să testez și sosurile.

Așa arată sandwich-ul:

A se observa cât de groasă este bucata de pui în raport cu orice altceva. Și nu e o întâmplare, așa a fost și data trecută. Pe lângă asta, mai are salată coleslaw, castraveți murați și un sos care-l face foarte juicy. Chifla este pufoasă și încheagă bine totul, nu se sfărâmă când muști din sandwich. Nu-i atât de picant încât să plângi în timp ce-l mănânci. L-aș recomanda oricărei persoane căreia îi plac mâncărurile un pic mai picante (și viața în general 🙂 ).

Mie mi-a plăcut foarte mult. Este probabil cel mai bun sandwich de pui pe care l-am mâncat de la un lanț tip fast food. Probabil voi mai lua unul curând. Îl găsiți la ei în meniu începând de luni, 12 decembrie, ora 10:00.

Buni și cartofii cu condimente, bun și sosul Nola. Sosul este dulce-acrișor, merge bine cu orice. Cred că la un moment dat o să comand toate sosurile odată, ca să văd care-mi place mai mult.

Altfel, am vizitat și primul Drive Thru de la Popeyes, care-i în recent deschisul Lemon Retail Park din Voluntari. Practic în Louisiana de România 🙂

Parcul este fix lângă autostrada A3. S-ar putea să aibă succes printre cei care tranzitează autostrada. Fața de unde stau eu este la 15 minute de mers cu mașina când este liber sau la 55 când este trafic deci ajung mult mai repede în Băneasa.

Anyway, dacă aveți drum pe lângă un Popeyes, să încercați sandwich-ul și să-mi spuneți cum vi se pare.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Chicken Slaw Sandwich de la Popeyes este foarte bun

  1. Andrei I

    Mmda, am dat comanda pe Tazz la restaurantul din Baneasa la 16:16… dupa un estimat initial de 1 ora jumatate de livrare, la 17:43, acum au zis ca livreaza la 19:02, iar in acest moment, la 18:00, nici macar nu e gata comanda… adica nu sunt in stare in aproape 2 ore sa produca acel sandwich.
    Cine stie cat mai dureaza sa il si aduca din Baneasa in Floreasca acum… absolut oribila experienta, never again.

    Reply
  2. Andrei I

    Acum, la 18:23 a preluat curierul comanda cica, cu un estimat de livrare de 96 de minute ?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: