Care-i chestia voastră preferată de mâncat în oraș?

By | September 7, 2018

Când sunt în oraș și vreau să mănânc ceva rapid, fără să fac experimente pe mine, mi-am format o listă cu mâncăruri ok, în funcție de zona în care mă aflu.

Dacă sunt în Militari dau o fugă până la Distor Doner din Plaza pentru o baghetă amestec. Sau la Calif pentru un kebab, ca să nu se supere vecinii 🙂 KFC-ul îl vânez peste tot, iar dacă-i coadă prea mare la cel de pe Dorobanți, traversez la Mio Burger. Dacă sunt în Aviației, fie trec pe la Vivo pentru niște burgeri, fie prin Promenada pentru un shish taouk de la Al Safir. În Băneasa Crunchwrap Supreme-ul de la Taco Bell is king.

Dacă am companie plăcută și mai mult timp de stat, Zaitoone este cel mai apropiat restaurant preferat. Vă recomand hummus-ul cu muguri de pin, Baba Gannouj, Ras Asfour-ul de vită, neapărat cu pâine libaneză alături. Dacă vrem italian, nu încape îndoială: spaghetti all’ Amatriciana de la Borsalino. Coaste și mai ales aripioare bune găsim la Suzana. Recent am descoperit și porchetta și puiul rotisat de la Nicolai, să le-ncercați dacă sunteți în zona Perla/Dorobanți.

La categoria desert, există unul singur: Duo Chocolat de la Cofetăria Maria. De băut, rose-ul de Purcari este vinul nostru preferat, pe care îl consumăm în 90% din cazuri. Nu ți-ai trăi trăit viața dacă nu bei un pahar de rose de Purcari după un burger de la Vivo. Pe locul doi ar fi Freixenet Mia Blanco (alb) și dacă trebuie roșu, Rară Neagră, tot de Purcari.

Am scris articolul pentru că m-a provocat Neștian să spun care-i chestia mea preferată, într-un fel de leapșă denumită #foodchallenge, care a mai trecut pe la Cetin și Cismaru. Iar eu predau legătura către Mariciu și Bunescu.

La voi? Care-i chestia preferată de mâncat în oraș?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Care-i chestia voastră preferată de mâncat în oraș?

  1. Ruxi

    Divan pentru libanez, Azzuro il Venetiano sau Cantuccio pentru romanesc/italian. Iar pentru desert eclerele Frech Revolution sau Pasteis de Nata de la Vanilla, pe care vi le recomand cu drag.

    Reply
    1. Revo Post author

      Dacă îți place libanez, să încerci neapărat și Zaitoone. Și o să-ți placă și mai mult 🙂

Spune-ți și tu părerea: