Cîțu e doar un pesedist cu tricou cu Metallica

By | September 3, 2021

Când Voiculescu urma să pună pe bune niște directori la casele de sănătate, Cîțu i-a tăiat craca de sub picioare. Cum adică? Să pui niște oameni competenți în fruntea caselor de asigurări? Niște oameni care nu sunt corupți?! Nu se poate așa ceva pentru PNL. Voiculescu trebuie să plece! L-am blamat atunci pe Voiculescu că nu a știut să se pună la adăpost față de Cîțu și că singur s-a făcut vulnerabil.

Acum istoria se repetă. Stelian Ion urma să propună niște procurori cu adevărat independenți de politicieni, așa că atunci când nimeni nu se uita, Cîțu l-a împins pe scări folosind drept pretext programul Anghel Saligny. Dacă la momentul Voiculescu mai exista vreun dubiu că “poate a zis el ceva … poate a făcut ceva …”, acum e clar. Miniștrii USR-PLUS nu vor putea face niciodată nimic în colaborare cu PNL. Cîțu e un vătaf. E doar un Liviu Dragnea cu tricou cu Metallica. Miniștrii USR-PLUS doar se joacă cu lopățica în țarcul de nisip, iar când se apropie de un subiect sensibil, Cîțu îi demite ca în bancul cu iepurașul: “iar n-ai șapcă?”. Dacă vreți să știți tot ce trebuie despre demiterea de acum două zile, citiți articolul lui Pantazi.

Dezamăgirea e pe mai multe planuri. În momentul de față e o situația nasoală orice s-ar întâmpla. Dacă rămâne Cîțu, USR-PLUS nu va avea voie să facă nimic la guvernare. Vor fi abuzați în continuare de Cîțu și de colegii de coaliție. Și probabil că pe termen lung vor fi forțați să închidă ochii la niște nereguli. Dacă USR-PLUS iese de la guvernare am avea și noi de pierdut (pentru că iar va încăpea țara pe mâna infractorilor), vor avea și ei de pierdut. Plus că nu știu cu cine s-ar putea alia USR-PLUS din restul partidelor. Cu AUR, cu PSD? Să fim serioși. Nu știu ce soluție ar fi mai bună. USR-PLUS are nevoie de un strateg, de o idee sclipitoare, de deus ex machina care să-i pună pe picior de avantaj.

În plan secund … eu întotdeauna am zis că PNL e un partid la fel de corupt precum PSD. S-a întâmplat doar să nu poată fura mai puțin pentru că au fost mai fraieri și nu au prins atât de multe guvernări. Aici nu-i nicio surpriză. Aveam însă o fărâmă de speranță că măcar poate oamenii noi care vin nu sunt ATÂT de corupți precum cei vechi. Cîțu demonstrează contrariul. Demonstrează că PNL nu se va schimba niciodată și va fi întotdeauna un partid profund corupt.

Atât. Că în rest mi-e silă de ce se întâmplă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Cîțu e doar un pesedist cu tricou cu Metallica

  1. vlad

    USR sa se limiteze sa faca treaba buna in cateva orase, cu fonduri europene ca nu vor primi altceva. Sa li se duca vorba in timp, si poate peste 10 ani sa castige parlamentarele cu majoritate. Hehe. S.F.

    Reply
  2. Adi

    Tu tragi asemenea concluzii doar după un articol scris de unul Pantazii? Care are dovezi numai cu ,,se pare,, sau din ,,sursele noastre,,? Peste tot numai ,,specialisti,, care își dau cu părerea din auzite. Stii cumva cine erau cei propuși la casele de asigurări? Macar un nume, stii?
    P.S. Nu, nu sunt nicidecum un fan Catu. Dimpotrivă. Dar nici nu plec urechea pe fentă la tot felul de ,,specialisti,, Mai ramanea sa ne spui ce aa zis Gâdea sau Badea.

    Reply
    1. Revo Post author

      De fapt e total pe dos. Mai întâi am făcut eu paralela între ce s-a întâmplat cu Voiculescu și ce s-a întâmplat ministrul justiției de acum. Și după ce mi-am format eu o părere, am căutat să văd ce păreri au ceilalți și mi s-a părut că articolul lui Pantazi e la fel cu ce ce mi se pare și mie că se întâmplă.

  3. Tibi

    Aduci aminte de putoarea asta ordinara Voiculescu.
    Știi cine e unchiul lui – nic Voiculescu ??!
    Citiți puțin domnilor

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, Nic Voiculescu este un tip care are afaceri cu farmaceutice. Așa, și?!

  4. Tyrion

    Ati avut cumva curiozitatea sa vedeti subiectele pentru sefii de case judetene de sanatate, pentru care concurs s-a tinut chiar daca Voiculescu a plecat, de catre seful de casa nationala de sanatate numit fara concurs de catre Voiculescu apropo? Cel putin 9 din 10 intrebari (a zecea era interpretabila) erau strict de memorare si reproducere a legislatiei.

    Cand l-am intrebat la un Q&A live la Hotnews pe seful casei nationale ce legatura are capacitatea de memorare/tocire a legislatiei cu capacitatea de management a unui om, a raspuns, parafrazez, ca acei sefi nu trebuie sa dea dovada de initiativa/inovatie ci doar sa cunoasca legislatia.

    Concursul a si fost un esec, doar 4 sau 5 posturi cred ca s-au ocupat.

    Deci daca pentru dumneavoastra un concurs pe bune = concurs pentru cine poate sa toceasca mai bine legislatia, atunci da a fost un concurs pe bune.

    Daca nu, eu zic ca a fost un esec si a dat dovada incompetentei unui om numit politic si sustinut de Voiculescu/USRPLUS.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: