Mi-am luat tabletă LCD de la LIDL cu 40 de lei

By | September 1, 2021

Cu câteva articole în urmă spuneam că mi s-a părut distractivă o tabletă LCD de la Xiaomi care costă 80 lei (ok, 70 la reducere). Pare evoluția tăbliței magnetice pe care o foloseam în copilărie ca să desenez. Principiul este același. Desenezi ceva cu stylus-ul, apoi apeși pe butonul central ca să ștergi. Apoi o iei de la capăt.

Ei bine, tot în același articol, un cititor mi-a spus că au o tabletă LCD similară la Lidl, cu 40 lei. Say no more! Am dat o fugă până la Lidl și după ce la magazinul de lângă mine nu am mai găsit decât o cutie goală de tabletă, i-am rugat pe ai mei să îmi cumpere una, că ei au un Lidl mai aproape. Cumva e amuzant, că tot ei mi-au cumpărat și acea tăbliță metalică atunci când eram mic.

Behold:

Este destul de simplă. Are display de 8.5″, suport pentru stylus sus, doi magneți pe spate pentru a o prinde pe frigider, iar bateria ar trebui să reziste în stand by timp de 10 luni. Dacă vrei să previi ștergerea mesajului de pe ea, ai un buton de blocat pe spate.

Nu știu exact ce voi face cu ea. Pare bună pentru luat câteva schițe, poate notat rapid un număr de telefon. Sau poate o voi folosi să îi las mesaje romantice lui Alice:

tableta lcd lidlÎn fine, dacă ați ratat promoția de la Lidl și vreți să faceți un cadou unui copil creativ, nu vă impacientați. O găsiți și la eMAG vândută de diverși selleri. La prețuri chiar mai mici de 40 de lei. Exemple: 1, 2, 3.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Mi-am luat tabletă LCD de la LIDL cu 40 de lei

  1. Dan

    Pentru a salva desenele, recomand utilizarea camerei foto de la telefon….8-)))

    Reply
  2. Andrei

    Pentru mesaje iei un top de hartie a4 (500 de coli iti ajung 200 de ani),doua pixuri unul rosu si unul albastru,o rola mica de scotch.Tadadaaaam problem solved.De restul banilor iei bere….multa bere.
    ps : majoritatea celor enumerate mai sus le ai deja in casa.Deci nu cheltui nimic.Toti banii se aloca fondului de bere.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: