GoPro 12 este la ofertă la un preț excelent! Mai bun decât de Black Friday

By | December 15, 2023

În caz că vă doriți un cadou de Crăciun, GoPro Hero 12 este acum la un super preț.

Prețul este mai bun decât oferta de Black Friday din România și este practic identic cu prețul cu care a fost la reducere de Black Friday în Statele Unite. Știu asta pentru că eu am urmărit “cu atenție și îngrijorare” prețul pentru GoPro 12 și l-am cumpărat deja din SUA. Dacă aș fi știut însă de această ofertă, sigur l-aș fi cumpărat de la noi, pentru că prefer să am factură și garanție de aici.

Concret, acum GoPro Hero 12 este listat la eMAG cu 1.999 lei, însă se mai aplică un extra voucher de -15% care duce prețul final al produsului la 1.699 lei.

Mai mult decât atât, reducerea se aplică și la GoPro Hero12 Black Creator EditionAcesta este listat la 2.899 lei, iar odată cu reducerea prețul ajunge la 2.465 lei. Dacă bugetul vă permite, eu vă recomand această versiune, pentru că accesoriile din pachet chiar sunt utile și cumpărate separat ar costa mai mult. De altfel, această variantă am cumpărat-o și eu din Statele Unite, cu un preț final (cu tot cu taxe) de 2.427 lei. Nu cred că va fi vreodată mai ieftin în România decât atât. V-am spus, dacă aș fi știut că va fi redus și la noi, l-aș fi luat de aici.

Dacă vreți să vă puneți un pic la curent ce noutăți vine GoPro Hero 12 puteți citi articolul meu de la lansare. Pe scurt:

  • Are filet pentru trepied în partea de jos a carcasei;
  • Filmează HDR și Log;
  • Are Bluetooth – deci acum îl poți conecta la un microfon wireless;
  • Are autonomie îmbunătățită. Acum la filmarea 4K @ 120 fps autonomia a crescut de la 28 de minute la 58 minute iar la filmare 5.3K @ 60 fps autonomia s-a dublat, crescând de la 35 de minute la 70 de minute.

Mi se par update-uri importante față de GoPro Hero 11, care pe mine m-au făcut să-l cumpăr. Tot ce sper acum este să nu schimbe form factor-ul la GoPro Hero 13.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “GoPro 12 este la ofertă la un preț excelent! Mai bun decât de Black Friday

  1. Diana Andreescu

    Buna. Ce cod de reducere ai folosit? Nu mai găsesc reducerea ..
    Mulțumesc

    Reply
    1. Revo Post author

      Bună! Încearcă cu gopro15 . reducerea este până pe 20 decembrie din câte îmi aduc aminte

  2. Diana Andreescu

    Buna. Ce cod de reducere ai folosit? Nu mai găsesc reducerea..
    Mulțumesc.

    Reply
    1. Teodor

      Codul gopro15 nu e valabil nici azi. Asta e,….țapăăă ????

    2. Revo Post author

      Nu știu ce s-a întâmplat. Vineri sigur era oferta și scria pe undeva că e valabilă până pe 20 decembrie, că altfel nu aș fi scris un articol doar pentru o zi de ofertă. Dar asta este, probabil că au avut stoc limitat sau cine știe ce s-a întâmplat.

  3. Alin

    Oferta nu mai este valabila pe eMag dar a fost, am vazut-o si eu. Posibil au avut un stoc limitat sau s-a terminat rapid. Daca inca sunt persoane interesate, pe gopro.com inca au oferta de Black Friday si preturi foarte bune.. Eu am luat acum 3 saptamani pachetul camera + bundle la 400 euro (la care am adaugat si subscription pe un an la jumatate de pret primul an si o sapca), in 4 zile a ajuns la mine. Aruncati un ochi si pe site-ul lor.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: