Primul magazin oficial Sonos din România s-a deschis în incinta AudioMonkey

By | September 22, 2023

Am văzut primul magazin oficial Sonos din România, care s-a deschis în incinta AudioMonkey. De altfel, vă recomand oricând să faceți o vizită la AudioMonkey. Au o mulțime de instrumente audio și cafea de specialitate.

Acum au și o întreagă cameră plină cu produse de la Sonos. Au fost și câțiva reprezentanți Sonos și spuneau că magazinul este singurul pe o rază de 1000 km, următorul fiind în Cehia. Sigur, mai găsiți produse Sonos expuse și în alte părți, dar mai puține echipamente și într-un cadru restrâns. Aici le au cam pe toate și expuse în așa fel încât să fie puse în valoare. Plus că le puteți asculta. Am văzut aici soundbar-uri Beam, Ray și Arc, Sub Gen 3 și Sub Mini, Era 100, Era 300, Five, Roam și recent lansatul Move 2, toate cu accesoriile aferente în jurul lor.

Iată Move 2 în cele trei culori oficiale, dintre care Olive Green este disponibilă exclusiv la AudioMonkey:

Am ascultat Move 2 la volum 50% și este îndeajuns de puternică încât să umple o cameră cât o sufragerie normală de apartament. Și se aude bine. Bass profund, un pic de sound stage, fără distorsiuni, iar dacă stai pe direcția ei, cele două tweetere își fac treaba și dau impresia de spațialitate. Plus bluetooth și baterie cu 24 de ore autonomie dacă vreți s-o luați în grădină.

Mai jos este un setup cu un pickup conectat pe line-in la un sistem Sonos. Asta-i una dintre părțile frumoase de la Sonos. E de ajuns să ai un speaker cu line-in în sistem. Poți lega chiar și un echipament analogic cum este pick-up-ul, pe care apoi îl preiei și îl poți transmite wireless în difuzoarele Sonos din toată casa.

În concluzie, dacă sunteți pasionați de audio sau vreți intrați în cultul Sonos (serios, e de ajuns să le ascultați o dată!), faceți o vizită la AudioMonkey și nu veți regreta. Rezervați-vă o jumătate de zi într-un week-end, ca să aveți timp să ascultați muzică pe îndelete.

Apropo, AudioMonkey este la parterul One Herăstrău Tower de pe Nicolae Caramfil, așa că adresa oficială este Nicolae Caramfil nr 74A. Însă în realitate intrarea se face de pe celălalt bulevard, Căpitan Alexandru Șerbănescu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: