O întâmplare amuzantă cu Big Daddy Burgers

By | June 12, 2015

Într-o zi la birou, în aproprierea prânzului, vine vorba de mâncare și doi-trei colegi își îndreaptă privirile spre mine: “nu comanzi și tu burgeri d-ăia de-ai tăi?”.

“Hai că fac.”. Pun mâna pe telefon și văd un apel nepreluat de la un număr pe care nu-l aveam în agendă. Zic să sun să văd cine și de ce m-a căutat înainte să dau comanda. Cine credeți că era? Fix cineva de la Big Daddy Burgers. A sunat pentru că a văzut un rating de-al meu de acum 3 luni, în care spuneam că au uitat să livreze o porție de cartofi pe care o comandasem.

Şi-au cerut scuze și s-au oferit să-mi livreze doi burgeri din partea casei la următoarea comandă. Şi cum era ora prânzului și tocmai urma să comandăm … ziua de ieri a fost o victorie 🙂

Eu oricum voiam să actualizez articolul inițial și să vă spun că de atunci am mai comandat de la ei încă 3 feluri de burgeri. Îi puteți vedea în pozele de mai jos.

Primul este cel mai picant, al doilea este bun că este și cu bacon și cu un sos de usturoi. Ultimul dintre ei este cu foie gras și nu mi s-a părut cine știe ce, prefer oricând Double Big D.

De când am mai cumpărat de la ei mi se pare că s-a mai schimbat un pic chifla, parcă pare mai pufoasă. Iar cartofii au fost de fiecare dată mai buni decât în prima seară. Nu reușesc să-mi dau seama în schimb care este compoziția chiftelei. Cu siguranță nu este 100% carne de vită, dar parcă nici numai porc, probabil că este o combinație.

Oricum, nici nu-mi pasă, sunt foarte buni la gust și voi fi clientul lor atât timp cât păstrează acest preț. Iar faptul că îi preocupă ratingul arată că le pasă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: