PlayStation vs filme sau seriale

By | January 18, 2024

Apropo de articolul despre filme, mi-am dat seama însă că PlayStation-ul are un mare avantaj prin comparație cu filmele și că d-asta îl și folosim mai des decât ne-am fi imaginat.

Sunt foarte dese momentele în care terminăm amândoi treaba pe la 21.30-22 și suntem aproape extenuați. Dacă ne-am apuca de un film, eu probabil aș adormi după generic.

Dar un joc este mult mai antrenant. Și poți petrece timp jucându-te în funcție de cât timp ai disponibil sau îți dorești. N-ai decât jumătate de oră la dispoziție? Găsești ceva de făcut și în acest interval.

În loc să ne ducem amândoi la somn fără să fi petrecut un pic de quality time împreună, mai petrecem o oră, o oră jumate împreună. Mai jucăm ceva, mai facem o glumă, mai ne povestim unul altuia ceva ce ne-am adus aminte din timpul zilei.

Bine, eu am noroc că Alice este destul de încântată și ea de gaming și că-i place să stea alături de mine și să îmi mai zică din când în când: “ți s-a activat R1” și “schimbă arma” sau “scoate toporul”. A terminat și ea câteva Assassin’s Creed-uri, dar eu nu reușesc să stau lângă ea când se joacă 🙁

Dar uite așa am terminat pe nebănuite în vacanța de iarnă DLC-ul de la God Of War. Și dacă vor zeii, poate vom reuși să terminăm și Horizon Forbidden West.

Mă gândeam la aceste lucruri pentru că dacă m-ai fi pus să pariez, aș fi pariat că nu voi mai avea timp să mă joc pe PlayStation vreodată, mai ales de când cu cel mic. De-asta am și amânat mult până să cumpărăm PS5-ul.

Și culmea, mi-am adus aminte că și PS4 l-am cumpărat doar pe jumătate hotărât, atunci când a fost 500 lei de Black Friday. Nici atunci nu credeam că nu voi mai avea răbdarea necesară să stau în fața unui display să mă joc și că deja sunt bătrân pentru jocuri (avem 24 ani, lol).

Câteva de jocuri terminate mai târziu pe PlayStation, pare că m-am înșelat.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “PlayStation vs filme sau seriale

  1. Dragos

    incercati Overcooked 1 & 2 si eventual DLCuri
    Daca nu e pe PlayStation vezi pe Steam cand e redus si eventual daca nu aveti controllere la PC legate bagi GeForce Now pe consola si jucati din ea STEAM

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, de vreo 3 ani tot zicem să-l încercăm. Toată lumea îl laudă pentru double player 🙂

    2. Dragos

      Nu doar ca e tare in double player.. dar si cu trei controllere este tare 🙂

  2. vlad

    It takes two – ne-a placut
    Heave ho, Vary very valet, Fling to the finish – au fost amuzante
    Bish bash bots – mi-a placut doar mie

    Reply

Spune-ți și tu părerea: