Prețurile pentru Dacia Logan 2021 și Dacia Sandero 2021 au fost anunțate

By | November 4, 2020

Iată că a trecut o lună de la lansarea noilor modele Dacia Logan și Dacia Sandero, iar acum avem și prețurile oficiale pentru România.

Pentru Dacia Logan 2021 prețurile încep de la 8.400 euro (TVA inclus) pentru versiunea Access cu motorul SCe de 65 CP și 12.950 euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort cu motorizare TCe de 90 CP.

Versiunea Access de Dacia Sandero pornește de la 8.600 de euro (TVA inclus), cu aceeași echipare Access. Pentru Dacia Sandero Comfort cu motor TCE de 90 CP prețul va fi identic cu al Loganului cu aceeași echipare: 12.950 euro.

Dacia Sandero Stepway este disponibilă în două versiuni de echipare: Essential și Comfort. Iar ca motorizări, clienții pot alege între TCe de 90 CP și ECO-G de 100 CP. Prețurile pornesc de la 12.050 euro pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP și 14.050 euro pentru motorizarea ECO-G de 100 CP, cu cutie automată CVT.

dacia logan 2021

În privința garanției, promisiunile au rămas neschimbate: garanție 100.000 de km sau 3 ani. Primele livrări pentru noile modele sunt programate începând din luna decembrie a acestui an.

În concluzie, cum vi se par prețurile? Mie mi se pare că prețurile au rămas cam în linie cu așteptările. Sunt însă entuziasmat pentru Sandero Stepway. Cred că 14.050 euro pentru o mașină nouă cu transmisie automată nu-i un preț deloc rău. Probabil este cea mai ieftină mașină cu transmisie automată din clasa ei?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Prețurile pentru Dacia Logan 2021 și Dacia Sandero 2021 au fost anunțate

    1. Cata

      I10 nu e in clasa cu Sandero si Logan. I20, Clio, Polo fac parte din aceeasi clasa. Deci da, Dacia e cea mai ieftina cu automata.

    2. Revo Post author

      Eh, inițial în articol scrisesem eu greșit, “cea mai ieftină mașină cu automată”, apoi a postat Vlad link-ul cu i10 și apoi am editat eu articolul în “cea mai ieftină mașină cu automată din clasa ei”.

  1. Alex Rosoiu

    Personal cred ca preturile sunt ok avand in vedere saltul tehnologic major.
    Daca ar fi sa aleg acum intre noua gama Dacia si Clio V, cu care imparte platforma, personal as alege o Dacie.
    Daca este sa comparam preturile de lista Sandero Stepway este cea mai ieftina ( cu 4 euro este adevarat :)) ).
    Legat de polemica motorizarii slabe sau a tamburilor pe puntea spate, trebuie constientizat faptul ca Daciile sunt cu aproximativ 200kg mai usoare decat Nubira, evocata mai sus, au in coeficient aerodinamic mai scazut si nu in ultimul rand motoarele TCE fiind supraalimentate ofera o dinamica suficient de buna.

    Reply
    1. Revo Post author

      Stai liniștit, că la Pompi e inside joke cu Nubira. El compară orice mașină nouă cu Nubira și Nubira câștigă de fiecare dată 😀 De exemplu dacă s-ar fi lansat un Lamborghini nou acum … sigur n-ar fi avut nuca de la schimbătorul de viteze la fel de elegantă ca la Nubira 😛

  2. SirNeo

    Prea scumpe pentru motoarele de drujba.
    As fii cumparat un Stepway cu motorul de 1.3 150cai pt 15.000

    Reply

Spune-ți și tu părerea: