PlayStation 5 este acum la cel mai bun preț ever dacă aplicați acest cod de reducere

By | August 30, 2023

În iulie scriam că PlayStation 5 este la cel mai bun preț ever. Ei bine, acum este la un preț și mai bun, dar reducerea mai este valabilă doar azi. A început pe 25 august, însă eu n-am observat-o decât acum.

Data trecută costa 2.300 de lei varianta digitală și 2.400 de lei varianta cu disc.

Acum, dacă luați varianta cu disc de la eMAG și adăugați codul “SonyPS50” în coș (în aplicație), veți mai primi o reducere de 50 de lei în plus față de prețul de listă care este 2.350 lei. Astfel, prețul consolei cu disc va ajunge la 2.300 de lei, cât era înainte varianta digitală a PS5. Sau cu 100 de lei mai mic decât luna trecută.

Între timp noi am terminat God Of War Ragnarok pe PS5, care mi s-a părut la fel de bun ca cel precedent. Chiar și după ce l-am terminat am mai stat să caut corbii lui Odin și mă lupt cu Berserkeri. Cred că am dus un realm la 100% și unul două-trei dintre ele peste 90%. Acum am început Horizon Forbidden West și la fel, și acesta pare la fel de bun ca primul joc din serie.

De fiecare dată când deschid PS5-ul mă bucur că sunt jocurile atât de bine făcute încât mă țin în ele și mă determină să le termin. Este o activitate distractivă de făcut, care să ne dea impresia că suntem un pic mai puțin adulți decât suntem de fapt 🙂

sony playstation 5 digital

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: