S-a strigat bingo! Apare prima mașină cu cameră de selfie. Ce brand auto credeți că a venit cu această idee?

By | February 23, 2023

A sosit acel moment. Momentul pe care nu ni-l dormim neapărat, dar pe care îl anticipam cu toții. Un brand auto pune cameră de selfie pe un model de serie. Și nu doar cameră de selfie, ci și pentru filmare video și aplicații integrate de TikTok și Zoom.

Mașina va avea practic trei display-uri. Cel din spatele volanului, cel central de infotainment și cel din dreapta, pentru pasager. De asemenea, mașina vine cu sistem audio cu Dolby Atmos și cu iluminare ambientală activă, care va face LED-urile de pe uși, bord și consolă centrală să pulseze pe ritmul muzicii. Bineînțeles, se va putea face și live streaming din mers. Are chiar și diverse template-uri, precum cel de “date night”, care pune muzică romantică și colorează în roz iluminatul interior.

Ca să nu fim răutăcioși, există și un AI care analizează tot ce se întâmplă în mașină și ia decizii astfel încât să totul să se întâmple în siguranță. De exemplu dacă pasagerul din dreapta se uită la Netflix pe display-ul lui, AI-ul modifică luminozitatea astfel încât să nu îi distragă atenția șoferului. Iar acea cameră de selfie, are și rol de a monitoriza șoferul, în caz că nu este cu ochii la drum.

Și totuși, despre ce mașină este vorba?

Kia? Hyundai? Tesla? Vreun brand chinezesc de electrice?

Nu. Este vorba despre nimeni altul decât Mercedes E-Klasse 2024.

Da, mie asta mi se pare cel mai mai șocant. Una dintre mașinile recunoscute pentru sobrietate și eleganță virează complet către TikTok și luminițe colorate. Și pare că va fi cântecul de lebădă al acestui model. E-Klasse 2024 va fi unul dintre ultimele modele cu motor convențional de la Mercedes. Constructorul a anunțat recent că din 2030 nu va mai produce decât mașini electrice. Probabil că vor schimba complet denumirile și vor renunța la brandul E-Klasse.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “S-a strigat bingo! Apare prima mașină cu cameră de selfie. Ce brand auto credeți că a venit cu această idee?

    1. Revo Post author

      Eh, va fi pe toate. Au ales să prezinte mai întâi pe E-Klasse. Ce-i drept și eu aș fi ales în locul lor să prezint pe CLS mai întâi 😛

Spune-ți și tu părerea: