Dacă aveți Samsung, verificați-vă telefoanele. Funcțiile cu inteligență artificală sunt acum disponibile

By | March 29, 2024

Așa cum a promis, Samsung a pus funcțiile cu Galaxy AI și pe celelalte telefoane. Alaltă-ieri seară am primit și eu update-ul la OneUI 6.1 și acum sunt fericit să raportez că am toate acele funcții cu AI despre care am mai scris în trecut.

Drept urmare am vrut să scriu acest articol și să vă anunț că update-ul este disponibil, pentru că știu că funcțiile sunt așteptate cu interes. Dacă aveti vreunul din telefoanele de aici, verificați-vă deci telefoanele. Mai jos vă pun câteva prinstscreen-uri cu toate noutățile:

Și în încheiere, puteți citi un articol amplu în care am exemplificat top trei funcții cu AI care mie mi se par utile. Circle To Search mi se pare în continuare cea mai utilă funcție, dar și funcția de editare generativă elimină foarte bine multe obiecte nedorite din imagini și deci devine utilă pentru retușat poze.

Ah, și încă ceva ce nu am mai scris în acel articol. Iată cum poți genera un wallpaper cu AI, funcție disponibilă acum și pe S23 Ultra:

@90revo

Cum generezi un wallper cu AI pe S24 Ultra. #galaxyai #smartphone #samsung #withgalaxy #android #galaxys24 #galaxys24ultra #samsungs24ultra #revoblog #telefon #gadget #romania #genai #tech #5pasidebine #luxsiopulenta #trucuriandroid @Samsung Romania

♬ original sound – Marius Vasilescu

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Dacă aveți Samsung, verificați-vă telefoanele. Funcțiile cu inteligență artificală sunt acum disponibile

Spune-ți și tu părerea: