O vulcanizare în București care face schimb de cauciucuri cu programare?

By | November 7, 2017

Dusterul are cauciucuri all season, deci nu sunt presat de timp, pot să circul cu ele oricât până le schimb cu anvelopele de iarnă. Doar că indiferent de când aș vrea să le schimb, mă lovesc de aceeași problemă. Pot să rezolv în 10 minute sau pot să stau două ore, pe principiul “sunt doar două mașini în față, domnu'”

Problema este că nu vrea nimeni să facă programare pentru schimb de cauciucuri. Mie nu-mi pasă când, nu-mi pasă unde este în București, nu-mi pasă cât costă. Vreau doar să știu că pe data de x la ora y, eu sunt acolo și schimb cauciucurile. Și eventual să nu uite să-mi strângă prezoanele înainte să plec. Ideea este că predictibilitatea mă ajută mai mult decât un cost mai mic.

Anul trecut am fost prin decembrie, când deja avea tot Bucureștiul. Bătea vântul printre rampe, eram singurul client. Anul acesta am făcut greșeala să pun deja cauciucurile în mașină, așa că deocamdată mă plimb cu ele în portbagaj, că n-am chef să-mi pierd jumătate de zi într-o vulcanizare.

În speranța că vom rezolva această problemă și că recomandările voastre vor rămâne aici pentru eternitate: cunoașteți vulcanizări care fac programări pentru schimbul cauciucurilor? Dar aș vrea variante probate, nu pe principiul “am auzit eu că…”

Să sperăm că la anul îmi și aduc aminte să sun să fac programare înainte, ca să nu le plimb jumătate de București.

UPDATE: Propunerile pe care le-am primit până acum:

 • Norauto
 • Nexxon – Calea Vitan nr 289
 • Citygo Carwash – Calea Călărași 173
 • Vulcanizare – Bulevardul Energiticienilor 86
 • Auto Variant – Bd. Ion Mihalache nr 14.
 • Autozone Pipera – programările la ei se fac după 15 noiembrie
 • Best Tires Shop x2

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

11 comentarii la “O vulcanizare în București care face schimb de cauciucuri cu programare?

 1. Big T

  Eu la Best Tires în Militari am avut programare. Făcută prin intermediul unui magazin de unde am cumparat anvelopele. Văd că au secțiune și pe site: https://www.best-tires.ro/programari . Nu au fost probleme, dar eu am schimbat acu câteva săptămâni, acum e probabil să fie mult mai aglomerat și cresc șansele să se decaleze programarile. Poate o idee e să încerci să programezi cât mai de dimineață.

  Reply
  1. Revo Post author

   Mie la Best Tires mi-au rupt două prezoane la Duster. Prima dată am pierdut vreo 3-4 ore până mi l-au scos și am întârziat la muncă. A doua oară când mi l-au rupt nu s-au mai obosit să-l scoată. Mi-au zis să mă duc eu la mecanic și să le trimit factura, că îmi oferă un voucher, “dar să nu coste prea mult”. N-am mai călcat pe la ei.

 2. un mic

  Spălătoria care este pe Călărași, vizavi de universitatea Hyperion. Au și depozit, dacă vrei să le lași peste iarnă la ei.

  Reply
 3. Giovani

  Sfatul meu: cumpara 4 jante, chir si SH..Le mai vopsesti tu un pic, le mai aranjezi si le schimbi singur in parcare. In 2 maxim ani ti-ai scos investitia plus ca faci un pic de efort fizic care nicioadata nu e de neglijat:)

  Reply
  1. Ciprian

   Da, la drumurile noastre nici nu este recomandat sa ajungi pe la vulcanizare sa le indrepti 🙂

  2. Revo Post author

   Stau prost cu timpul și mi-e că aș tot amâna să le schimb, până vine vara 🙂

  3. Calin

   Subscriu 100% la sfatul de mai sus …
   Pare costisitor, dar:
   – recuperezi investitia relativ repede !
   – iti protejezi sanatatea mentala, nervii, nu mai stai in frig topaind ca sa nu iti inghete picioarele …
   – anvelopelor NU le place sa fie demontate / remontate pe jenti de 2 ori pe an !!
   – economisesti timp pretios … nu se compara durata de schim roti complete cu dejantare, re… etc

 4. Munteanu Ionut

  nu mai bine iti cumperi un set de jante de tabla si pui cuciucurile de iarna pe ele, si le schimbi frumusel intr-o duminica fara sa te grabeasca nimeni in 1-2 ore, cu o bere langa tine. Eu asa fac de 4 ani la cele 2 masini si nu ma mai stresez pe la vulcanizari.

  Reply
 5. Guzi

  Saptamana trecuta cand am fost sa-mi schimb cauciucurile la o vulcanizare din zona de la mine mi-au spus ca sunt full pana la inceputul lui decembrie…Vanatoarea pentru vulcanizari a inceput deja ;)))

  Reply
 6. C

  Bun post-ul Marius.

  O precizare legat de service-urile de mai sus, in zona in care incerc sa schimb:

  * Norauto – la Vitan nu au service iar la Titan nu raspunde nimeni de 2 zile. Cei la customer service spun sa continui sa incerci dar sa nu imi fac sperante ca e foarte aglomerat.
  * Nexxon – nu fac programari la schimbare roti. Clar spus de operatoare.
  * Auto Variant – nu il recomand pe cel de la Mihalache 14, de langa Pta. Victorie.
  Lucreaza efectiv in strada si pe trotuar. Nu e doar ilegal ci si foarte periculos:
  https://goo.gl/maps/TEhn8ZDBzPs

  Reply

Spune-ți și tu părerea: