Înghețată de la americani!

By | July 24, 2014

Chiar la ieșire din Suceava niște americani au cumpărat loturi de pământ, le-au populat cu vaci și și-au deschis o cofetărie, gelaterie, sau cum vreți să-i spuneți. Toate produsele sunt produse de ei, cu laptele de la vacile lor. N-am cuvinte să descriu cât de bună este înghețata cu lapte proaspăt, natural. În drum spre Dragomirna (o mănăstire din Suceava) am oprit și am încercat câteva sortimente. La întoarcere am mai oprit o dată, am ales alte sortimente și am plecat și la pachet cu o găletușă de înghețată, o cutie de lapte și niște fursecuri de-ale lor.


Dacă treceți vreodată prin Suceava, neapărat să opriți la Natanael și să încercați înghețata lor. Costă 2.5 lei cupa de înghețată și 7 sau 10 lei fursecurile. Mai au și alte bunătăți prin cofetărie. Inclusiv energizant Hell, pe seama căruia se amuzau cât timp eram noi acolo. Am impresia că ei sunt pocăiți.

Aveți aici link către google maps și aici site-ul (sub construcție). Și-au deschis și un magazin în centrul Sucevei dar nu am trecut pe acolo.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Înghețată de la americani!

  1. Yamasha

    Deci se poate si in Romania… trebuie doar sa te duca putin capul…

    Reply
    1. revo Post author

      Pe mine mă uimește faptul că au deschis nu într-o zonă ultra-saturată cum este Bucureșiul, ci lângă Suceava, unde ar avea mai puțini potențiali clienți.

    1. revo Post author

      Mai mi-a zis cineva? De unde ai luat, din AFI?

Spune-ți și tu părerea: