Mi-am pus toată muzica în cloud și acum o pot asculta oriunde

By | May 8, 2015

De când am început să ascult muzică online, am renunțat gradual, fără să-mi dau seama, la sutele de piese strânse ani la rând pe hard disk. După ce am văzut că s-a pus praful peste .mp3-uri am ajuns să mă întreb dacă să le șterg sau nu.

Din fericire n-a fost nevoie. În martie Google a anunțat că îți poți uploada gratis muzica de pe computer în serviciul lor de streaming, Google Music. De fapt, tu îi setezi locația în care ai piesele și aplicația le identifică în baza de date Google, făcând astfel transferul mai ușor. Pe cele pe care nu le găsește le uploadează.

Există și o limită de upload, de 50.000 de piese, dar mă-ndoiesc că o veți atinge. Pentru cele 8.000 de piese ale mele a trebuit să las PC-ul deschis toată ziua. Trebuie să mai supravegheați din când în când procesul pentru că plugin-ul Google se mai blochează și uneori pagina mai are nevoie de un refresh.

La un moment dat a trebuit să plec câteva ore și când m-am întors am văzut că piesele nu se mai uploadau. Nu am primit niciun mesaj nici că upload-ul s-a finalizat cu succes nici că ar fi fost vreo problemă. Așadar am decis să presupun că toată muzica mea este acum și în cloud. Hail Google!

Citește și:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: