Oare de la al câtelea Lamborghini în sus te opreşti din făcut găinării?

By | April 14, 2022

Am fost şi eu şocat să aflu cu ce se ocupau “vecinii noştri”. De fapt habar n-aveam cine sunt până acum. Mai mult asta m-a şocat, că au zburat sub radarul meu, deşi le vedeam zilnic maşinile prin zonă şi mie îmi plac maşinile. Nu-s greu de recunoscut, mai ales că au numere preferenţiale de UK la toate maşinile.

Pe scurt, pentru cine nu ştie povestea de acum două zile, fraţii Tate au sechestrat o româncă şi o fată de cetăţenie americană, în vila lor din Pipera, situată, ironic, pe Strada Washington. Anchetatorii zic că ar avea un studio de videochat, că ar fi lipsit mai multe persoane de libertate şi că unul dintre fraţi se ocupă cu racolarea lor.

Tipa sechestrată din SUA spune că a vorbit cu un Tate pe Facebook. Ăsta i-a zis că-i frumoasă şi că e Universul lui şi că-i cumpără un bilet de avion, să vină în România. Aşa că tipa şi-a abandonat prietenul cu care era într-o relaţie şi a venit în România.

Cazul e subţire. Anchetatorii nu prea au dovezi, fraţii Tate au fost lăsaţi în libertate în calitate de martori. Probabil vor scăpa fluierând.

Am citit un pic despre ei. Sunt născuţi în SUA, tatăl lor era şahist, ei s-au mutat şi stabilit în UK, apoi în România. Ambii sunt foşti campioni la kickboxing, deci nu-mi făceam iluzii că şi-au făcut averea vânzând cărţi motivaţionale şi colecţii de timbre. M-am uitat şi pe profilele lor de Instagram. Unul are vrăjeala clasică cu “Hai să-ţi arăt cum să îţi iei McLaren, contactează-mă dacă ai bani de investit”.

Dar totuşi, oamenii au vreo 17 supercaruri. Lamborhini, Rolls, Ferrari, McLaren. Una dintre maşini este un Bugatti Chiron de 5 milioane de euro. Ok, faci nasoale, faci “afaceri” în zona gri. Nu te prinde nimeni. Îţi cumperi o maşină, îţi faci o casă, îţi cumperi un Lamborghini, ajungi milionar în euro. Dar … când te opreşti?!

Chiar aşa, nu te duce capul să angajezi pe cineva să facă tâmpeniile în locul tău?

Also, cum ajungi de la un tată şahist la campion de kickboxing? Şi-o luau mereu la şah de la taică-su şi au zis să înveţe să se apere? 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: