RIBS Bar&Grill este un restaurant ok pentru Titan

By | March 18, 2018

Ieri am zis să încercăm coastele de la RIBS Bar & Grill. Ne-am luat pașapoartele, vizele, și am trecut granița în cealaltă parte a Bucureștiului. RIBS este în Titan, chiar la etajul unu al fostului complex Potcoava.

Și dacă am venit pentru coaste, păi am zis să le încercăm pe (aproape) toate:

St. Louis BBQ Ribs

coaste RIBS Bar & Grill

Jack Daniel’s Ribs

Honey & Mustard Ribs

Spicy Ribs

Fiecare porție de coaste a costat 39 de lei și a venit însoțită de cartofi prăjiți, inele de ceapă, maioneză, salată coleslaw și fasole roșie.

Porțiile au fost destul de mari, astfel încât eu am fost singurul care a terminat tot ce avea în farfurie, însă coastele nu mi s-au părut excepționale. Am mâncat mai bune la Dragului, Hanul cu Tei, Berăria H dar mai ales la răposatul Siegfried.

Cele de la RIBS aveau aveau toate în esență cam același gust, semn că nu au fost marinate în sosuri diferite ci doar unse cu fiecare cu un sos diferit. Au fost foarte fragede, într-adevăr. Gustul este similar cu cele pe care le facem și noi acasă la Crock Pot.

Am apreciat că cele picante au fost într-adevăr picante. Și dacă ar fi să fac un top, ar fi:

  1. Spicy Ribs
  2. St. Louis BBQ Ribs
  3. Jack Daniel’s Ribs
  4. Honey & Mustard Ribs

Servirea a fost rapidă, prețurile sunt bune, ospătarul a fost atent, locuri sunt destule și în interior și la terasă, muzica a fost ok dar au fost momente în care au dat-o atât de tare încât au fost momente în care simțeam că Jimmy Page îmi cânta în interiorul urechii.

În concluzie, RIBS Bar & Grill este un restaurant ok dacă stai în zonă. Dar cu riscul de a dezamăgii fanii locului, nu mi-a oferit ceva care să mă facă să vreau să mai bat încă o dată drumul până aici. De exemplu mai au preparate interesante prin meniu, cum ar fi sandwich Reuben sau Brisket. Probabil le voi încerca doar dacă sunt în zonă sau prin livrare.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “RIBS Bar&Grill este un restaurant ok pentru Titan

Spune-ți și tu părerea: