Trei produse din gama Deluxe de la Lidl pe care le-aș cumpăra oricând – 2

By | April 2, 2023

Pentru că am văzut că primul articol a avut succes și pentru că oferta Delux contină la Lidl cu preparate noi în fiecare săptămână, am zis să plusez cu încă trei produse mai tartufate. Unul dintre ele l-am descoperit recent și la fel ca în cazul celorlalte, le-aș cumpăra probabil în fiecare săptămână dacă ar fi permanent în ofertă.

1) Salam cu trufe

De regulă sunt două specialități de salam în ofertă. Unul dintre ele este în crustă de brânză brie, iar celălalt este cu trufe.

Le-am mâncat pe amândouă. Merită amândouă încercate, dar pot să spun cu mâna pe inimă că cel cu trufe este senzațional și eu pe acesta îl prefer. Este de ajuns de gustos de unul singur, pus peste o felie de pâine bună. Ori o pâine cu semințe, ori o ciabatta.

2) Mortadella cu trufe și fistic

Două dintre ingredientele noastre preferate într-un singur preparat 🙂

Pe acesta îl văd mai degrabă într-o felie de pâine albă, mai pufoasă. Și eventual cu un pic de muștar dulce peste. Practic parizer cu muștar.

3) Maioneză cu trufe

Ce ziceți? Se vede că-mi plac trufele? 🙂

Am mai încercat în trecut o maioneză cu trufe, cea de la Hellmann’s, și parcă nu a fost ce trebuie. Parcă gustul era prea intens și artificial și acoperea orice alt gust sau aromă. Cea din gama Deluxe de la Lidl este mai ok. Parcă-i mai lejer gustul de trufe și nu acoperă gustul celorlalte ingrediente. O puteți folosi în sandwich-uri, într-un burger, într-un doner. Eu am folosit-o recent și ca dressing pentru un somon și mi s-a părut că a fost bună combinația. Alice nu a fost de aceeași părere.

În fine, d-abia aștept să fac o aroganță și să mănânc niște mici cu maioneză cu trufe în loc de muștar. V-am spus că-mi plac trufele? 🙂

Îmi pare rău dacă ați citit acest articol și nu vă plac trufele. Părerea mea este că e un gust care se dobândește. Inițial nici eu nu eram mare fan, până am mâncat în Florența un panini cu trufe care mi-a dat Universul peste cap.

Am mai cumpărat și altele săptămâna aceasta. Un alt sos cu parmezan și trufe, niște portocale trase în ciocolată și niște caracătițele la conservă. Iar în oferta de săptămâna viitoare am văzut friptură de cangur și niște spumă de ton la borcan. Revenim cu partea a treia a articolului dacă este cazul 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: