Top 10 cele mai citite articole de pe blog în 2021 și planurile pentru 2022

By | January 6, 2022

Vă mulțumesc că și în 2021 ați găsit timp să citiți ce scrie subsemnatul pe aici, și că uneori ați mai dat și câte un like sau un comment! Pentru mine înseamnă mult. Mă bucur de fiecare dată când primesc o notificare că cineva a comentat la un articol, chiar dacă uneori poate comentariul nu este de acord cu ce am spus eu 🙂 Un share sau un comentariu mă motivează să mai caut un subiect, să mai scriu un articol, să mai testez ceva nou pentru blog. Acesta este combustibilul pe care funcționează revoblog.ro.

Ca să fiu sincer, îmi era foarte frică pentru anul 2021. Nu știam la ce să mă aștept de la el și target-ul meu principal era să “sper să reușesc să scriu pe blog și anul acesta”. Am reușit. Mai puțin decât în 2020, pentru că 2021 a fost un an complex și cu multe aspecte pe plan personal. Simt că trebuie să-i mulțumesc și lui Alice, că nu s-a supărat pe mine de multiplele ori în care am zis “stai că vreau să scriu despre chestia asta“, chiar dacă asta a însemnat mai multă treabă pentru ea uneori.

Ce n-am reușit? Să mă țin de Tech News. Și îmi pare rău pentru asta. Poate revin în 2022. Am câteva idei în acest sens. Am și două-trei idei pentru o serie nouă de articole însă mi-e teamă să promit ceva în acest sens. Dar știți cum se zice, “țineți aproape”, good things come to those who wait 🙂

Vestea bună este că deși am scris mai puține articole (dar nu cu mult), am avut același nivel de trafic cu 2020, ba chiar cu o mică creștere. Iar anul 2020 a fost dublu față de 2019, so we’re good. Mulțumesc încă o dată că ați mai dat câte un ochi pe aici.

Iată care sunt cele mai citite articole din anul 2021 (fără cel de Black Friday, care ar fi fost primul în top).

Top 10 cele mai citite articole scrise în 2021

1) Am comandat o cartelă de la YOXO, mi-a plăcut, am scris despre serviciu, am păstrat abonamentul până acum.

Ce este YOXO? Primele păreri

2) Pur și simplu o mirare de-a mea care probabil a coincis cu mirarea multora care au căutat pe google ce se face cu numerele provizorii de înmatriculare.

Numerele roșii provizorii de înmatriculare nu se predau Poliției. But why?!

3) O călătorie în Narnia s-a soldat cu acest articol.

Am primit un aviz de la Pink Post și am mers în Narnia după el

4) Până la urmă chiar am cumpărat-o și am și primit-o. Iar după felul în care a mers până acum articolul publicat alaltăieri va fi cel mai citit articol din 2022. Așadar, cu riscul de a-i intoxica pe cei care nu-i pasionează subiectul, voi mai scrie câteva articole despre Dacia Spring.

Cred că am cumpărat o Dacia Spring

5) Spoiler alert: până la urmă nu am dat join. Nu pentru un motiv anume, ci din lipsă de motivație.

Join Revolut Bank? Da sau nu?

6) Cred că sistemul de prindere este cel care a trimis acest articol în top.

Am găsit camera video auto cu cea mai mișto prindere de parbriz (Nextbase 222G)

7) O concluzie venită pe final de an, după ce am văzut tot ce s-a lansat în materie de smartphone-uri în 2021.

Samsung Galaxy S21 rămâne cel mai bun flagship cu Android ca pachet

8) Am fost nevoiți să găsim un cadou interesant și non-kitschos pentru niște prieteni străini. Așa a luat naștere acest articol.

O listă cu idei de cadouri românești pentru străini

9) I am a simple man. Fac cumpărături de la Lidl și îi apreciez pentru faptul că au creat mii de locuri de muncă în România și pentru că se străduiesc să protejeze mediul înconjurător.

Lidl împlinește 10 ani în România – și cum a ajuns mie să îmi placă Lidl

10) Am făcut un test drive cu Tucson PHEV. S-a plasat o comandă prin mai. Sperăm să ajungă luna aceasta dacă 2021 n-a fost cu noroc.

Test drive cu noul Hyundai Tucson Hybrid 6AT (230 CP) cu echipare Premium 2021

 

Top 10 articole all time

Vorbim aici despre cele mai citite articole de anul trecut, dar care nu au fost scrise anul trecut.

Cum poți verifica dacă un parfum este original

Mi-am cumpărat redresor auto din Lidl

Am comandat de la About You

Cum generezi un extras de cont de la ING, pe care să nu fie afișate soldul și lista tranzacțiilor

Ce este YOXO? Primele păreri

Ne-am luat Hyundai Kona Electric. La bloc.

Cum activezi Facebook Dating (pentru un prieten!)

Numerele roșii provizorii de înmatriculare nu se predau Poliției. But why?!

Păreri despre eMAG Genius la două luni de la activare

Cum scrii cu emoji pe un laptop cu Windows 10? ?

Top 3 YouTube

Nu vă așteptați la asta, nu? În 2021 am făcut mai multe clipuri decât în 2020 pe canalul de YouTube. Adică mai multe decât foarte puține. Dintre ele, cele trei de mai jos au fost cele mai apreciate.

Planuri pentru 2022?

Well … tradiționalul “sper să scriu pe blog și în 2022”. Sper să revin cu Tech News. Caut o metodă de a le face mai des și mai plăcute și pentru mine, pentru că înainte le scriam duminică seara și au fost multe seri în care aș fi preferat să fac altceva. Am și idei pentru ceva ce s-ar putea transforma într-o serie (sau mai multe serii) de articole noi pentru blog.

În paralel sper să fac și mai multe clipuri pe YouTube, pentru că am constatat că îmi place să fac asta. Deocamdată nu am o direcție clară, sunt ca la început cu blog-ul. Știu doar că unele subiecte se pretează mai bine pentru video. Apropo, ia uitați ce buton mișto am găsit pe internet:

Sper să repornesc și newsletter-ele. Le-am oprit pentru că o parte din subscriberi probabil că au dat “mark as spam” în loc de “unsubscribe” după ce s-au abonat, și ajunsesem să se supere Google pe serverul meu de mailuri și să bage toate mailurile trimise de pe @revoblog.ro în spam.

În concluzie…

Mulțumesc pentru 2021! Ne vedem și în 2022, pe blog, Facebook, Instagram sau YouTube.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Top 10 cele mai citite articole de pe blog în 2021 și planurile pentru 2022

Spune-ți și tu părerea: